Білий шар
Тепер холодні вершки збийте в міксері до м’яких піків.
Додайте вершки сир, перемішайте в міксері на середній швидкості. Збивати не потрібно. Як тільки сир з вершками стане однорідною масою, вимкніть міксер.
Тепер білий шоколад помістіть в окрему миску, на нього вилийте 100 гр крему Англез. В цей час крем буде ще гарячий і легко розтопить шоколад.
Перемішайте все до об’єднання.
До цієї суміші додайте 200 г збитих вершків з сиром.
Спокійно, але впевнено перемішайте все до однорідної консистенції без грудочок.
Приготуйте першу форму. Кільце d 16 см знизу оберніть харчовою плівкою.
Переверніть і всередину встановіть і закріпіть ацетатную стрічку. Все це поставте на плоску тверду основу.
Вилийте мус з білого шоколаду у форму і відправте всю конструкцію в морозильну камеру на 2-3 години або до повного замерзання.