Класична збірка торта Три шоколаду
Щоб зібрати торт Три шоколаду в класичному варіанті, потрібно буде всього одна форма d 20 див. Підготуйте її також, як і для першого варіанта складання. Кількість інгредієнтів точно таке ж як і в першому торті.
Шари розподілити так: На дно форми вилийте мус з білого шоколаду, заморозьте (2-3 години) в морозильній камері. Після поверх першого шару налийте другий з молочного шоколаду, знову заморозьте (2 години). Далі виливаєте третій шар з темного шоколаду, поверх нього покласти бісквітний корж і відправте в морозильну камеру ще на пару годин. Далі звільніть від форми та стрічки і залийте Шоколадної дзеркальної глазур’ю точно також, як у першому варіанті.
В даному випадку шари будуть відрізнятися один від одного по товщині. Від білого до темного по наростаючій.
Начебто всі секрети приготування торта розкрила. Сподіваюся, знову була вам корисна.
Вдалих тортів і приємного апетиту!