Молочний шар
Наступним етапом молочний шоколад розтопіть на водяній бані або в кондитерському мішку: складіть у нього шоколад, помістіть мішок в склянку, зверху налийте гарячої води ось так. В результаті шоколад в мішку розтане.
Тепер отвесьте 110 грам крему і з’єднайте його з розтопленим шоколадом.
Добре перемішайте і додайте 200 грам збитих вершків з сиром.
Знову все ретельно перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
За принципом першої підготуйте другу форму d 18 див.
З морозильної камери дістаньте кільце з першої заготівлею. Звільніть замерзлий білий мус від форми і плівки та помістіть його на дно другої форми точно по центру.
Зверху вилийте мус з молочного шоколаду, розрівняйте і поставте другу форму в морозильну камеру до повного замерзання мусу. Приблизно на 2 години.