Торт Три шоколада

Для Шоколадної дзеркальної глазурі:

  1. листової желатин — 10 г
  2. вершки 33% — 140 гр
  3. вода — 165 гр
  4. цукор — 200 г
  5. какао — порошок — 70 гр

Муси з трьох видів шоколаду :

  1. вершки 33% — 600 гр
  2. сирний вершковий сир — 200 г
  3. білий шоколад — 145 гр
  4. молочний шоколад — 165 гр
  5. темний шоколад — 175 гр

Примітка:

  • Щоб зробити якісний мус єдиної консистенції з усіх трьох видів шоколаду, використовуйте спеціальний шоколад, який продається в кондитерських магазинах, але, якщо таких у вашому місті немає, тоді купіть хороший, бажано швейцарський шоколад без добавок і наповнювачів. Проста дешева плитка шоколаду не підійде.
  • Для шоколадної дзеркальної глазурі бажано (!) алкалізованний какао порошок, який також можна купити в спеціалізованих магазинах для кондитерів. В крайньому випадку використовуйте звичайний, але тоді найкращої якості.