Ботвинья — рецепт холодного супу на квасі з рибою

6. Відео – Бурячник з рибою

В цьому ролику ви можете наочно познайомитися з рецептом освіжаючої ботвиньї з рибою. Так готували її в давнину і по сей день.

Приємного перегляду!

Зараз багато хто забуває про те, що є таке корисне і смачне блюдо, як ботвінья. Деякі і зовсім вернуть носи при уточненні складу. Але повірте мені на слово, це дуже смачно! Адже бурякова гичка, щавель, риба та квас в сукупності дають неперевершений аромат. До того ж, це дуже корисно.

Влітку, коли з’являються перший урожай і зелень, організм треба балувати вітамінами. Адже взимку вони містяться тільки в заготовках та магазинних фруктах і овочах. Але це зовсім не те. А ось холодний суп з свіжої бадилля і кисленького квасу освіжить і додасть сил в спекотний літній день.

Забирайте статтю собі на стіну в соціальні мережі. Адже зовсім скоро заколоситься перша зелень і можна побалувати себе супчиком з неї.

Бажаю вам успіхів! До швидких зустрічей!