3. Суп харчо зі свининою
Ароматний і наваристий суп просто знахідка на обідній стіл. Вся сім’я отримає масу задоволення під час трапези. Рецепт не складний, з ним впорається навіть починаюча господиня.
Список продуктів:
- Свинина — 200 г
- Рис довгозерний — 5 ст. ложок
- Вода — 2 л
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Томатний сік — 1 л
- Лавровий лист — 2 листочка
- Часник — головка
- Хмелі-сунелі — 1 ч. ложка
- Перець запашний — за смаком
- Сіль — за смаком
- Волоські горіхи — 50 г
- Рослинна олія
- Зелень — за смаком
Етапи приготування:
1. Свинину промийте холодною водою, наріжте порційними шматками. Нагрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Надішліть шматки обсмажуватися.
2. Злегка обсмажену свинину відправте в закипілу воду в каструлі, додайте лаврове листя, сіль.
3. Очистіть цибулину, нарубаєте кубиками. Обсмажте в глибокій сковороді або сотейнику до прозорості.
4. Влийте в сковороду томатний сік, дочекайтеся закипання. Температура нагріву плити повинна бути помірною.
5. Перекладіть томатну масу з цибулею в бульйон, додайте промитий рис. Варіть до готовності рису, в цей же час додайте спеції.
6. По готовності рису, вимкніть плиту. Додайте часник пропущений через прес, подрібнені горіхи, рубану зелень.
Через годинку суп буде повністю готовий. Приємного вам апетиту!