Суп харчо – 6 класичних покрокових рецептів

3. Суп харчо зі свининою

Ароматний і наваристий суп просто знахідка на обідній стіл. Вся сім’я отримає масу задоволення під час трапези. Рецепт не складний, з ним впорається навіть починаюча господиня.

Список продуктів:

  • Свинина — 200 г
  • Рис довгозерний — 5 ст. ложок
  • Вода — 2 л
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Томатний сік — 1 л
  • Лавровий лист — 2 листочка
  • Часник — головка
  • Хмелі-сунелі — 1 ч. ложка
  • Перець запашний — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Волоські горіхи — 50 г
  • Рослинна олія
  • Зелень — за смаком

Етапи приготування:

1. Свинину промийте холодною водою, наріжте порційними шматками. Нагрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Надішліть шматки обсмажуватися.

2. Злегка обсмажену свинину відправте в закипілу воду в каструлі, додайте лаврове листя, сіль.

3. Очистіть цибулину, нарубаєте кубиками. Обсмажте в глибокій сковороді або сотейнику до прозорості.

4. Влийте в сковороду томатний сік, дочекайтеся закипання. Температура нагріву плити повинна бути помірною.

5. Перекладіть томатну масу з цибулею в бульйон, додайте промитий рис. Варіть до готовності рису, в цей же час додайте спеції.

6. По готовності рису, вимкніть плиту. Додайте часник пропущений через прес, подрібнені горіхи, рубану зелень.

Через годинку суп буде повністю готовий. Приємного вам апетиту!