4. Харчо з курячим м’ясом
Супчик з куркою буде нітрохи не гірше, ніж допустимо з яловичини або баранини. Адже часто таке буває, що страва захотілося приготувати, а в холодильнику залишилося тільки куряче м’ясо, не поспішайте засмучуватися, ось вам рецепт.
Список продуктів:
- Стегно куряче — 1 шт.
- Рис — 1/2 склянки
- Картопля — 3 шт.
- Вода — 2 л
- Морква — 1 шт.
- Томатна паста — 2-3 ст. ложки
- Горіхи грецькі — 2 ст. ложки
- Часник — 3 зубчики
- Хмелі-сунелі — за смаком
- Сіль — за смаком
- Перець чорний мелений — за смаком
- Зелень — пучок
- Рослинна олія
Етапи приготування:
1. Зваріть курячий бульйон.
2. Картоплю в харчо по класичному рецепту не додають, але я для ситності все ж додам. Перед цим окремо відваріть її, потім зробіть картопляне пюре.
3. Курку вийміть з бульйону, коли вона буде готова. У бульйон відправте промитий рис, посоліть за смаком.
4. Курку відокремити від кісток, розділіть на шматочки.
5. З моркви зніміть шкірку, натерти на тертці з дрібними отворами. Часник очищений дрібно порубаєте ножем. Обсмажуйте всі з додаванням олії до розм’якшення.
6. До піджарки додайте томатну пасту, хмелі-сунелі, обсмажте. Потім перекладіть подрібнену зелень.
7. У курячий бульйон відправте вміст зі сковороди, товчений картоплю, подрібнені волоські горіхи.
8. Потім відправте шматочки курячого м’яса в супчик, дочекайтеся закипання.
Ось і все, дуже смачно, а головне просто. Гарного вам настрою і приємного апетиту!