Суп харчо – 6 класичних покрокових рецептів

4. Харчо з курячим м’ясом

Супчик з куркою буде нітрохи не гірше, ніж допустимо з яловичини або баранини. Адже часто таке буває, що страва захотілося приготувати, а в холодильнику залишилося тільки куряче м’ясо, не поспішайте засмучуватися, ось вам рецепт.

Список продуктів:

  • Стегно куряче — 1 шт.
  • Рис — 1/2 склянки
  • Картопля — 3 шт.
  • Вода — 2 л
  • Морква — 1 шт.
  • Томатна паста — 2-3 ст. ложки
  • Горіхи грецькі — 2 ст. ложки
  • Часник — 3 зубчики
  • Хмелі-сунелі — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Зелень — пучок
  • Рослинна олія

Етапи приготування:

1. Зваріть курячий бульйон.

2. Картоплю в харчо по класичному рецепту не додають, але я для ситності все ж додам. Перед цим окремо відваріть її, потім зробіть картопляне пюре.

3. Курку вийміть з бульйону, коли вона буде готова. У бульйон відправте промитий рис, посоліть за смаком.

4. Курку відокремити від кісток, розділіть на шматочки.

5. З моркви зніміть шкірку, натерти на тертці з дрібними отворами. Часник очищений дрібно порубаєте ножем. Обсмажуйте всі з додаванням олії до розм’якшення.

6. До піджарки додайте томатну пасту, хмелі-сунелі, обсмажте. Потім перекладіть подрібнену зелень.

7. У курячий бульйон відправте вміст зі сковороди, товчений картоплю, подрібнені волоські горіхи.

8. Потім відправте шматочки курячого м’яса в супчик, дочекайтеся закипання.

Ось і все, дуже смачно, а головне просто. Гарного вам настрою і приємного апетиту!