Розсольник — класичний рецепт приготування

6. Відео – Розсольник «Ленінградський» по ГОСТу

Автор цього ролика пропонує приготувати смачний суп за рецептом з кухарської книги далекого 1959 року. Рецепт перевірений часом. На ділі я його ще не пробувала, але обов’язково зроблю це. Результат виглядає дуже апетитним і, напевно, це дуже смачно!

Приємного вам перегляду!

Інгредієнти:

  • 2 л бульйону
  • 0,5 склянки перлової крупи
  • 4-5 бульб картоплі
  • 1 невелика цибулина
  • 1 середня морква
  • 2 солоних огірка
  • 2 ч. ложки томатної пасти
  • огірковий розсіл на смак
  • сіль, перець
  • лавровий лист
  • сметана, зелень при подачі

Розсольник – це унікальний суп. Його важко порівняти з якимось іншим першою стравою. Таким його робить наявність у складі солоних огірочків і, іноді, розсолу від них. Вони вносять особливу пікантність і кислинку. Готується він із простих і доступних продуктів. Якщо у вас є свої запаси солінь, то всі продукти практично завжди вже є на вашій кухні і не доведеться йти в магазин, щоб приготувати обід.

Кожна господиня готує розсольник по-своєму. Я люблю більше перловий варіант, обов’язково з додаванням розсолу. Але інші рецепти ми пробуємо, щоб урізноманітнити родинний стіл.

Бажаю вам успіхів на кухні і не тільки! До швидких зустрічей!