6. Відео – Розсольник «Ленінградський» по ГОСТу
Автор цього ролика пропонує приготувати смачний суп за рецептом з кухарської книги далекого 1959 року. Рецепт перевірений часом. На ділі я його ще не пробувала, але обов’язково зроблю це. Результат виглядає дуже апетитним і, напевно, це дуже смачно!
Приємного вам перегляду!
Інгредієнти:
- 2 л бульйону
- 0,5 склянки перлової крупи
- 4-5 бульб картоплі
- 1 невелика цибулина
- 1 середня морква
- 2 солоних огірка
- 2 ч. ложки томатної пасти
- огірковий розсіл на смак
- сіль, перець
- лавровий лист
- сметана, зелень при подачі
Розсольник – це унікальний суп. Його важко порівняти з якимось іншим першою стравою. Таким його робить наявність у складі солоних огірочків і, іноді, розсолу від них. Вони вносять особливу пікантність і кислинку. Готується він із простих і доступних продуктів. Якщо у вас є свої запаси солінь, то всі продукти практично завжди вже є на вашій кухні і не доведеться йти в магазин, щоб приготувати обід.
Кожна господиня готує розсольник по-своєму. Я люблю більше перловий варіант, обов’язково з додаванням розсолу. Але інші рецепти ми пробуємо, щоб урізноманітнити родинний стіл.
Бажаю вам успіхів на кухні і не тільки! До швидких зустрічей!