Розсольник — класичний рецепт приготування

Приготування:

1.По-перше, потрібно підготувати крупу. Зазвичай я починаю підготовку за ніч до приготування. А саме, промиваю її і замочую в чистій воді до наступного дня.

2.Потім воду потрібно злити, а перловку проварити у воді, хвилин 40.

3.Тепер приступимо до приготування бульйону. М’ясо потрібно добре промити. Якщо воно було заморожено, обов’язково розморозити. Укласти в каструлю, залити водою і варити хвилин 40. Перед початком кипіння і перше його час потрібно обов’язково збирати піну. Потім додати очищену моркву, одну очищену цибулину, горошинки перцю і листя лаврушки. Посолити. Варити ще 20 хвилин.

4.На сковороді розжарити олію. Очистити цибулину і порізати її дрібним кубиком. Підрум’янити в олії кілька хвилин. Тим часом, натерти моркву і відправити теж в сковороду. Смажити ще хвилини дві. Додати томатну пасту, трохи яловичого бульйону, буквально один ополоник, і все розмішати.

5.Огірки подрібнити кубиками невеликого розміру. Картоплю почистити і нарізати брусками. Залити її холодною водою, щоб уникнути чорного нальоту.

6.Коли яловичина звариться, перекладіть її з бульйону на тарілку. Щоб трохи охололо. Саму рідину потрібно процідити і знову поставити на вогонь. Як тільки вона скипить, занурити сюди картоплю. Сюди ж відправити вже відварену перловку.

7.М’ясо подрібнити, видаляючи кістка. Повернути його в киплячий бульйон. Коли все це покипить хвилин п’ять, додати сюди і огірки. Залишилося тільки перекласти сюди овочеву засмажку. Все розмішати і варити 10-15 хвилин. Спробуйте, за необхідності досоліть і приперчите.

Подавати можна відразу. Але якщо ви дасте йому час настоятися хвилин 30, то розсольник буде смачніше.