Окрошка — рецепти приготування на кефірі з мінералкою

6. Дієтична окрошка по Дюкану на кефірі з мінералкою

Не секрет, що окрошечка дуже легкий суп. Особливо, якщо приготувати її на кефірі з водою. Всі продукти, що входять до складу цього рецепта прості й підходять тим, хто стежить за фігурою. Калорійність страви – всього 40 Ккал на 100 грам продукту. Спробуйте!

Інгредієнти:

  • 300 грам вареної картоплі;
  • Літр води;
  • Сіль на смак;
  • 250 грам відвареного філе курка;
  • Літр знежиреного або маложирного кефіру;
  • 150 грам редиски;
  • Зелень на смак;
  • 300 грам свіжих огірочків;
  • 3 відварених яйця.

Приготування:

1.Рецепт дуже простий. Приготування, як правило, починається з того, що потрібно відварити всі продукти, які цього вимагають. Потім вийняти з води і остудити. Для зручності нарізування, краще варити їх за ніч до приготування. До нарізання їх краще охолодити. Так процес нарізки буде легше.

2.Всі продукти потрібно нарізати на кубики або брусочки невеликого розміру, з’єднати в одній каструлі або посуді, що підходить за розміром. Додати дрібно нарубану зелень.

3.Подавати можна наступним чином. У кожну тарілку покласти трохи овочів і м’яса, на смак залити кефір і воду. Присолити і перемішати. Також можна окремо перемішати воду і кефір, посолити його. Ці дві маси можна поєднати відразу або в кожній тарілці.