Інгредієнти:
- 2-4 відварних картоплини, залежно від розміру;
- Половинка лимона;
- 4 огірка середнього розміру;
- 10 невеликих редисок;
- Півтора літра мінералки среднегазерованной;
- 4 відварених круто яйця;
- Зелень свіжа на смак;
- 200 грам сметани;
- Пів-літри кефіру;
- 300 грам слабосоленого філе сьомги;
- Сіль і перчик мелений на смак.
Приготування:
1.Приготування почнемо з того, що поставимо варитися картоплю і яйця. Відразу ж поставимо мінералку в морозильник, щоб вона була максимально холодною (але не заледенелой).
2.Картоплю з яйцями остудити, почистити. Огірочок, редиску і зелень добре промити і обсушити. Зеленушку дрібно нарубати. Інші продукти нарізати кубиками невеликого розміру, сумірними один з одним.
3.Помістити все в один посуд. Тепер залишилося нарізати такими ж кубиками філе рибки. Відправити в основну масу. Все добре вимішати, щоб всі продукти рівномірно розподілилися між собою.
4.Залити цей салатик холодним кефіром. Додати сметанку, залити холодною водою з морозилки. Посолити і приперчити на смак. Все старанно розмішати. Якщо любите кисленькую окрошку, можете вичавити сік половини лимона.
Можна відразу подавати до столу або дати годинку настоятися в прохолодному місці.