Окрошка — рецепти приготування на кефірі з мінералкою

Приготування:

1.Відварити всі продукти, які цього вимагають, остудити і очистити.

2.Всі продукти для цієї страви нарізати однаковими кубиками. Перед цим треба помити всі свіжі овочі і обсушити їх від крапель води.

3.Отже, ковбаска, огірки, картопля, редис і подрібнені яйця. Їх потрібно помістити в одну миску. Додати дрібно нарубану зелень. Розмішати.

4.У каструлі розмішати кефір і мінералку. Посолити на смак, додати гірчиці і влити чайну ложечку оцту.

5.В рідку основу перенести нарізані продукти. Добре перемішати.

Окрошку вже зараз можна їсти. Але краще, все ж, дати їй трохи настоятися в прохолодному місці.

2. Оригінальна окрошка з червоною рибою на кефірі і мінералці

Приготувати окрошечку можна не тільки з м’ясом або ковбасою. Вона виходить не менш смачною і з рибкою. Зараз ми приготуємо її з слабосоленої сьомги. Ви можете брати та іншу червону або звичайну рибку.