Приготування:
1.Відварити всі продукти, які цього вимагають, остудити і очистити.
2.Всі продукти для цієї страви нарізати однаковими кубиками. Перед цим треба помити всі свіжі овочі і обсушити їх від крапель води.
3.Отже, ковбаска, огірки, картопля, редис і подрібнені яйця. Їх потрібно помістити в одну миску. Додати дрібно нарубану зелень. Розмішати.
4.У каструлі розмішати кефір і мінералку. Посолити на смак, додати гірчиці і влити чайну ложечку оцту.
5.В рідку основу перенести нарізані продукти. Добре перемішати.
Окрошку вже зараз можна їсти. Але краще, все ж, дати їй трохи настоятися в прохолодному місці.
2. Оригінальна окрошка з червоною рибою на кефірі і мінералці
Приготувати окрошечку можна не тільки з м’ясом або ковбасою. Вона виходить не менш смачною і з рибкою. Зараз ми приготуємо її з слабосоленої сьомги. Ви можете брати та іншу червону або звичайну рибку.