Курячий суп — кращі рецепти з локшиною і вермішеллю

5. Курячий суп з локшиною в мультиварці

Якщо на вашій кухні теж є така незамінна помічниця, як мультиварка, то цей рецепт точно для вас. Його легко пристосувати під будь-яку модель техніки. Супчик виходить дуже смачний, ситний і корисний. Ідеальний обід для всієї родини!

Інгредієнти:

  • Пару часточок часнику;
  • Півкілограма курячого філе;
  • 3 середні картоплини;
  • Жменя домашньої локшини або вермішелі;
  • Велика цибулина;
  • Сіль і спеції на смак;
  • Середня морквина;
  • Півтора літра води;
  • Зелень на смак.

Приготування:

1.М’ясо нарізати кубиками невеликого розміру. Зелень дрібно порубати. Цибуля накришити маленькими брусочками, а моркву протерти теркою.

2.Коли всі продукти будуть готові, налити в чашу мультиварки трохи олії і загострити його в режимі «Смаження».

3.Мяско ми трохи підсмажимо, щоб у процесі закипання і кипіння не з’являлася неприємна пінка, яка може впасти вниз пластівцями і вплинути на прозорість бульйону. Обсмажити, періодично помішуючи, до побіління.

4.Тепер можна додати сюди моркву і цибулю. Старанно перемішати і смажити до апетитного рум’янцю. Головне, не пересмажити, адже суп може вийти коричневого кольору з неприємним присмаком.

5.На цьому режим «Смаження» можна вважати закінченим, можна його вимикати. Викласти до смаженій м’ясу картоплю, додати сіль і спеції на смак і залити водою. Перемішати і виставити режим «Варка» або «Суп». Встановити кришку і варити 20 хвилин.

6.Додати локшину. Якщо вона довга, можна трохи поламати її руками. Сюди ж відправити дрібно нарубану зелень і пропущений в пресі часник. Все перемішати і варити хвилин 10.

Перед подачею рекомендую дати постояти під закритою кришкою хвилин 10. Після цього супчик можна розливати по тарілочках!