2. Як приготувати курячий суп з яйцем і вермішеллю
Супчик виходить дуже смачною, ситною і корисним. Відмінний обід для всього сімейства.
Інгредієнти:
- 400 грам курячого м’яса;
- Столова ложка (на смак) солі;
- Велика цибулина;
- 2 літри води;
- 4 яйця, відварених круто;
- Пару середніх морквин;
- 3-5 листочків сухого базиліка;
- Щедра жменю вермішелі-павутинки (або інший локшини на смак)
- Інша зелень на смак.
Приготування:
1.Курочку нарізати на великі шматочки, промити і перекласти в каструльку. Залити водою і поставити на плиту. В процесі закипання видалити піну. Через 20 хвилин підсолити на смак і проварити ще хвилин 30-40, в залежності від м’яса (домашні варяться довше).
2.Моркву і цибулю дрібно нарізати. Моркву можна подрібнити на тертці.
3.М’ясо після готовності можна виловити і прибрати до охолодження. Моркву з цибулею відправити в бульйон. Варити близько 15 хвилин на невеликій потужності. Потім додати вермішель, старанно перемішати відразу після додавання.
4.Всипати дрібно нарізану або сушену зелень, а також листочки базиліка. Накрити кришкою і дочекатися скипання. Після чого вимкнути вогонь.
5.Яйця очистити і нарізати на 2-4 частини. Викладати безпосередньо при подачі в тарілки.