Курячий суп — кращі рецепти з локшиною і вермішеллю

2. Як приготувати курячий суп з яйцем і вермішеллю

Супчик виходить дуже смачною, ситною і корисним. Відмінний обід для всього сімейства.

Інгредієнти:

  • 400 грам курячого м’яса;
  • Столова ложка (на смак) солі;
  • Велика цибулина;
  • 2 літри води;
  • 4 яйця, відварених круто;
  • Пару середніх морквин;
  • 3-5 листочків сухого базиліка;
  • Щедра жменю вермішелі-павутинки (або інший локшини на смак)
  • Інша зелень на смак.

Приготування:

1.Курочку нарізати на великі шматочки, промити і перекласти в каструльку. Залити водою і поставити на плиту. В процесі закипання видалити піну. Через 20 хвилин підсолити на смак і проварити ще хвилин 30-40, в залежності від м’яса (домашні варяться довше).

2.Моркву і цибулю дрібно нарізати. Моркву можна подрібнити на тертці.

3.М’ясо після готовності можна виловити і прибрати до охолодження. Моркву з цибулею відправити в бульйон. Варити близько 15 хвилин на невеликій потужності. Потім додати вермішель, старанно перемішати відразу після додавання.

4.Всипати дрібно нарізану або сушену зелень, а також листочки базиліка. Накрити кришкою і дочекатися скипання. Після чого вимкнути вогонь.

5.Яйця очистити і нарізати на 2-4 частини. Викладати безпосередньо при подачі в тарілки.