4. Вермішелевий суп з грибами на курячому бульйоні
Такий суп я готую дуже часто. Він легкий, практично дієтичний. Готувати його просто, з простих і доступних інгредієнтів. Таким блюдом можна швидко, смачно і недорого нагодувати всю сім’ю з користю для здоров’я.
Інгредієнти:
- Півтора літра курячого бульйону;
- Одна морквина;
- 2 картоплини середнього розміру;
- 150 грам шампіньйонів у свіжому вигляді;
- Середня цибулина;
- Сіль, перчик на смак;
- Можна використовувати спеціальну приправу для курячого супу;
- 50 грам вермішелі;
- Зелень на смак.
Приготування:
1.Бульйон закип’ятити. Поки він закипає, почистити і нарізати невеликими брусочками картоплю. У киплячу рідину відправити картопельку.
2.Цибулю нарізати брусочками. Моркву також нарізати або протерти на тертці. На невеликій кількості олії підрум’янити їх. Коли картопля повариться п’ять хвилин, відправити туди овочі. Присолити і поперчити на смак.
3.Промити грибочки. Якщо потрібно, почистити їх. Нарізати на невеликі шматочки або пластинки і перекласти в варіння. Варити до готовності.
4.За 5 хвилин до зняття з плити, всипати вермішель і проварити решта п’ять хвилин. Дрібно нарізати зелень. Всипати в суп і перемішати. Залишити під кришкою хвилин на 15. Вермішель трохи розбухне і зелень зробить своє ароматне справу.
Приємного апетиту!