Курячий суп — кращі рецепти з локшиною і вермішеллю

4. Вермішелевий суп з грибами на курячому бульйоні

Такий суп я готую дуже часто. Він легкий, практично дієтичний. Готувати його просто, з простих і доступних інгредієнтів. Таким блюдом можна швидко, смачно і недорого нагодувати всю сім’ю з користю для здоров’я.

Інгредієнти:

  • Півтора літра курячого бульйону;
  • Одна морквина;
  • 2 картоплини середнього розміру;
  • 150 грам шампіньйонів у свіжому вигляді;
  • Середня цибулина;
  • Сіль, перчик на смак;
  • Можна використовувати спеціальну приправу для курячого супу;
  • 50 грам вермішелі;
  • Зелень на смак.

Приготування:

1.Бульйон закип’ятити. Поки він закипає, почистити і нарізати невеликими брусочками картоплю. У киплячу рідину відправити картопельку.

2.Цибулю нарізати брусочками. Моркву також нарізати або протерти на тертці. На невеликій кількості олії підрум’янити їх. Коли картопля повариться п’ять хвилин, відправити туди овочі. Присолити і поперчити на смак.

3.Промити грибочки. Якщо потрібно, почистити їх. Нарізати на невеликі шматочки або пластинки і перекласти в варіння. Варити до готовності.

4.За 5 хвилин до зняття з плити, всипати вермішель і проварити решта п’ять хвилин. Дрібно нарізати зелень. Всипати в суп і перемішати. Залишити під кришкою хвилин на 15. Вермішель трохи розбухне і зелень зробить своє ароматне справу.

Приємного апетиту!