3. Рецепт курячого супу з вермішеллю і картоплею
Додати додаткової ситності цій страві з локшиною допоможе картопля. Незважаючи на це, суп дуже легкий, адже ми приготуємо його без засмажки овочів. Зварити його можна на швидку руку, коли часу на готування катастрофічно мало.
Інгредієнти:
- Середня морквина;
- Півкілограма курячого м’яса;
- 100 грам вермішелі;
- Зелень і сіль на смак;
- Одна велика цибулина;
- 2 середніх картоплини;
- 2,5 літра води.
Приготування:
1.М’ясо нарізати на великі шматочки, зрізати шкіру і зайвий жир. Промити і покласти в підходящу каструльку. Встановити на плиті і виставити максимальну потужність вогню. Перед закипанням обов’язково позбавитися від пінки.
2.Цибулину почистити і відправити в вируючий суп цілком. Підсолити на смак. Після закипання варити близько півгодини, до готовності м’яса.
3.Картоплю нарізати невеликими брусочками. Промити від крохмалю в холодній воді. Моркву нарізати кубиком або просто натерти на тертці.
4.Мяско виловити і остудити. Потім його потрібно нарізати на шматочки і перекласти у вже готовий суп. У бульйон покласти картоплю з морквою. Перемішати і проварити після повторного закипання приблизно 10 хвилин, до готовності.
5.Всипати вермішель і зелень, дрібно подрібнену. Старанно перемішати і варити ще п’ять хвилиночок, на повільному вогні. Потім додати подрібнену курочку і дати відпочити під кришкою кілька хвилин. Готове до подачі!