Курячий суп — кращі рецепти з локшиною і вермішеллю

Приготування:

1.Курочку нарізати, промити шматочки. Якщо потрібно, шкіру і зайвий жир теж зрізати. Помістити в каструлю. Сюди ж відправити цілу очищену морквину та цибулину. Селеру помити і також покласти в каструльку. Залити водою і встановити на плиті.

2.Як тільки бульйон почне закипати, буде утворюватися сіра піна. Від неї обов’язково потрібно позбавитися за допомогою шумівки. Перемішувати суп не потрібно, інакше вся піна пластівцями піде вниз. Як тільки вода повноцінно закипить, зменшити потужність і проварити приблизно півтори години.

3.Перемішати жовтки і ціле яйце з сіллю. Зробити це можна звичайним віночком до однорідності. В процесі влити воду. Вилити суміш у просіяне борошно і замісити тісто ложкою. Потім почати замішування руками. Для цього краще перемістити тісто на стіл. Місити потрібно якісно, близько 10 хвилин.

4.Тісто обтягнути плівкою і залишити на 10 хвилин. За цей час всі інгредієнти розійдуться між собою і почне вироблятися клейковина.

5.Тепер тісто потрібно розділити на 2 частини і кожну по черзі, розкачати в максимально тонкий пласт. Поки працюєте з однією частиною, накрийте другу плівкою. Присипати зверху борошном, рівномірно розподілити її сухою долонею. Згорнути вільний (не щільний!) рулет і нарізати ножем на тонку соломку, як показано на фото.

6.Розібрати локшину руками і рівномірно розподілити на дошці, присипаній борошном. Залишити в сухому, провітреному місці на півгодини.

7.Залишилися моркву і цибулю очистити і подрібнити. З супу виловити весь вміст. Овочі нам більше не знадобляться, а ось м’ясо відокремити від кісток і нарізати. У бульйон відправити свіжі морква і цибуля. Варити ще 5 хвилин.

8.Тепер черга лаврушки і горошкового перцю. Відправити їх в варіння і проварити ще 5 хвилин. Потім закинути локшину, мелений перець, перемішати і доварити 3 хвилини. М’ясо в нарізаному вигляді повернути в суп.

Після зняття з плити краще дати настоятися під кришкою хвилин 10.