Торт Медовик зі сметанним кремом

Інгредієнти для тіста:

  1. борошно — 400 гр
  2. цукор — 150 г
  3. масло вершкове — 150 г
  4. яйця — 2 шт.
  5. мед рідкий — 2 ст. л
  6. сода — 1 ч. л
  7. сіль — 1 щіпка

Для сметанного крему:

  1. сметана 30% — 600 гр
  2. масло 82,5% — 250 г
  3. цукрова пудра — 100 г

Для декору:

  1. білий шоколад — 70 гр
  2. мед натуральний рідкий — 60 г

Примітка:

  • Всі продукти для приготування торта повинні бути кімнатної температури. Для цього дістаньте їх з холодильника за пару годин до початку.
  • Під час приготування заварного тіста не додавайте нагрівання плити. Готуйте на середньому вогні!
  • Для декору «соти» вам знадобиться пакувальна плівка з бульбашками.
  • Ще необхідно придбати 100 -150 грам шоколадних цукерок маленького розміру. З них ми будемо робити бджілок.
  • Мед для тіста і декору повинен бути рідким.
  • Дуже рекомендую до початку приготування добре вивчити цей рецепт.