Інгредієнти для тіста:
- борошно — 400 гр
- цукор — 150 г
- масло вершкове — 150 г
- яйця — 2 шт.
- мед рідкий — 2 ст. л
- сода — 1 ч. л
- сіль — 1 щіпка
Для сметанного крему:
- сметана 30% — 600 гр
- масло 82,5% — 250 г
- цукрова пудра — 100 г
Для декору:
- білий шоколад — 70 гр
- мед натуральний рідкий — 60 г
Примітка:
- Всі продукти для приготування торта повинні бути кімнатної температури. Для цього дістаньте їх з холодильника за пару годин до початку.
- Під час приготування заварного тіста не додавайте нагрівання плити. Готуйте на середньому вогні!
- Для декору «соти» вам знадобиться пакувальна плівка з бульбашками.
- Ще необхідно придбати 100 -150 грам шоколадних цукерок маленького розміру. З них ми будемо робити бджілок.
- Мед для тіста і декору повинен бути рідким.
- Дуже рекомендую до початку приготування добре вивчити цей рецепт.