Прикрашаємо торт Медовик зі сметанним кремом
Для тих, хто прикрашає торт також, як я — продовжуємо.
Зараз візьміть пакувальну бульбашкову плівку, що добре помийте її, витріть насухо і виріжте з неї коло, діаметром на 2-3 см більше, ніж ваш торт.
Тепер покладіть на рівну поверхню бульбашкової стороною вгору.
Далі розтопити в мікрохвильовці короткими імпульсами по 10-15 секунд білий шоколад. Перелийте рідкий шоколад в центр кола і розрівняйте його за допомогою спатулы, утворюючи коло, на пару сантиметрів менше, ніж діаметр вашого торта.
Тепер візьміться за краї плівки і швидким рухом переверніть її на торт. Вам потрібно зробити так, щоб коло з шоколадом ліг рівно по центру торта. Тому дійте гранично точно і акуратно.
Потім торт разом з плівкою приберіть в холодильник мінімум на 30 хвилин. Нам потрібно дочекатися коли шоколад застигне.
По мірі застигання шоколаду вийміть торт з холодильника і обережно зніміть плівку.
Далі ту частину меду, яка призначена для прикраси, перелийте в кондитерський мішок. Потім відріжте у мішка кінчик так, щоб вийшло дуже маленький отвір.
Через отвір в мішку заповніть клітинки в сотах медом.
Бджілок я зробила з молочного та білого шоколаду. Ви зробіть із шоколадних цукерок, які приготували для декору. Ще, розтопіть зовсім трохи білого шоколаду, пофарбуйте його в жовтий колір і намалюйте їм смужки на спинках бджіл. Крила можна зробити з мигдальних або арахисовых пелюсток, які продаються в магазинах для кондитерів, або з шматочків білого шоколаду. Очі — це карамельні намистинки.
Ось такий красивий класичний Медовик зі сметанним кремом і натуральним медом у мене вийшов. Я впевнена, що ваш набагато краще!
Тепер поставте його в холодильник на 3 години для просочення.
А це чудовий, ніжний, ароматний і дуже смачний розріз!