Шоколадний медовик

Випікаємо коржі

Тепер разом з аркушем, на якому розкатували, покладіть на деко і випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 5-7 хвилин.

Готовий корж перекладіть на рівну поверхню і сформуйте з нього коло потрібного вам діаметра. Я це роблю за допомогою металевої форми для випічки без дна.

Ставлю її на корж і придавлюю зверху. Моя форма 20 см в діаметрі.

Таким чином випікайте всі коржі. Дійте дуже швидко. Поки один корж печеться, готує другий і так по конвеєру до останнього кульки тіста.

Шоколадні коржі дуже темні і складно зрозуміти на вигляд готові вони чи ні, тому строго стежте за часом випічки, інакше є ймовірність перепалити корж. Також з мого досвіду перший випікається приблизно 7 хвилин, а всі наступні пару хвилин швидше, тобто приблизно 5.

В результаті у вас вийде ось така стопка шоколадних тістечок.

Залишки я зібрала в миску і відставила вбік. Вони мені пізніше знадобляться.