Шоколадний медовик

Збираємо торт

Отже, всі складові для нашого торта готові, приступимо до складання.

На блюдо або підкладку, на якій будемо збирати торт, розподіліть листи пергаментного паперу, а в центр покладіть ложку крему так, як показано на фото.

Зверху покладіть перший корж і змастіть його кремом. Далі виконайте теж саме з усіма коржами.

Таким чином у вас вийде піраміда з коржів і крему. Отриману конструкцію з усіх боків намажте кремом і поставте в холодильник на 30 хвилин.

Поки торт дозріває в холодильнику, подрібніть в блендері залишки від коржів, які ви зібрали в миску. Вони дуже крихкі і легко перетворяться ось у таку крихту.

Після закінчення часу торт вийміть з холодильника і зі всіх сторін обсипте сухарями.

Потім обережно витягніть з під торта аркуші пергаменту. Зайва крихта піде разом з листами, а блюдо або підкладка залишаться абсолютно чистими. Ось для чого потрібен був пергамент).

загалом ваш шоколадний медовик готовий, можна залишити його в такому вигляді, поставити в холодильник ще на пару годин для дозрівання і просочення, а потім порізати на шматочки і пригощати рідних та близьких.

Я ще зверху посипала какао і прикрасила ягодами і свіжою м’ятою.

А ось наш красунчик розрізі.

Він дуже добре просочився заварним кремом, вийшов ніжним смачним, ароматним — просто смакота!