Шоколадний медовик

Почнемо готувати тісто

У вогнетривкий посуд скласти масло, мед і цукор. Все ретельно перемішати.

Поставити на водяну баню і нагрівати, при цьому помішуючи до тих пір, поки не розчиниться цукор.

Додати соду, перемішати і зняти з водяної бані.

По одному введіть яйця, ретельно перемішуючи віночком після кожного.

Додати какао і змішати його з рідкими інгредієнтами так, щоб не залишилося грудочок.

В отриману суміш всипте 300 гр борошна і замісити шоколадне тісто.

Вимішувати краще всього спочатку силіконової лопаткою, далі продовжити руками.

По консистенції воно вийде досить густим, майже як пельменний.

Тепер помістіть його в пакет або оберніть плівкою і приберіть в холодильник на 30 хвилин.

Поки тісто дозріває, приготуйте Заварний класичний крем по цьому рецепту.

Потім перекладіть тісто на стіл і розділіть на рівну кількість частин і присипте борошном. Я зробила 8 однакових кульок.

Далі поставте духовку на прогрів до 190 градусів.

Поки духовка нагрівається, візьміть одну кульку тіста, покладіть на пергаментний папір або на антипригарний килимок. Присипте борошном.

Розкачайте дуже тонко, приблизно 4 мм товщиною. Проткніть виделкою в декількох місцях так, як на фото.