Торт Снікерс

Починаємо збірку торта Снікерс

Бісквіт вийміть з холодильника, звільнити від плівки або пакет і акуратно розріжте на 3 однакових коржа. У мене вийшли коржі приблизно по 2 см завтовшки.

Найзручніше збирати торт на спеціальному поворотному столику. Зверху на нього поставте велику плоску тарілку або підкладку.

Далі на підкладку (тарілку) нанесіть трохи крему з вареного згущеного молока для того, щоб торт не ковзав, після чого зверху покладіть перший корж.

Крем з вареного згущеного молока для початку розділіть на 4 однакові частини — це вам допоможе рівномірно розподілити крем між коржами і одна частина піде на обмазку торта з боків.

Тепер гарненько промажте корж кремом.

Поверх крему посипте одну частину подрібненого смаженого арахісу.

Наступний шар буде варена карамель. Її необхідно рівномірно розподілити поверх горіхів.

Тепер нам потрібно повторити все наново — корж, крем, горіхи, карамель. Після цього наверх покладіть третій корж і повапните торт з усіх боків залишилися кремом з вареного згущеного молока.

Крем повинен піти весь, більше він нам не знадобиться.

Отже, торт обмазали і вирівняли, тепер приберіть його в холодильник мінімум на 30 хвилин, а краще на 1 годину. Нам потрібно щоб крем застиг і стабілізувався.

Після того, як поставите торт в холодильник, відразу дістаньте з нього крем ганаш, який був там на стабілізації. Нам потрібно щоб крем трохи підігріли при кімнатній температурі, став пластичним, слухняним в роботі з ним.

Після стабілізації торта в холодильнику вам залишиться його дооформити. Як прикрасити торт є багато варіантів — я рекомендую з боків обмазати кремом ганаш. З нього ж по периметру, за допомогою кондитерського мішка з насадкою, зробити трояндочки. А в центр викласти решту арахіс і залити вареної карамеллю.

Коли всі етапи будуть завершені потрібно поставити ваш тортик в холодильник ще на 3 години. За цей час він досить просочиться і їм можна буде пригощати рідних та близьких.

А ось наш апетитний красунчик в розрізі — помилуйтеся!

Приємного вам апетиту! З’являться питання, пишіть у коментарях — буду рада відповісти на них.