Торт Снікерс

Начинка з смаженого арахісу:

  1. горіх арахіс без шкаралупи — 300 г

Примітка:

  • Для приготування бісквіта, і кремів продукти мають бути кімнатної температури. Тому дістаньте їх з холодильника за пару годин до початку.
  • Варене згущене молоко купуйте тільки хорошої якості без штучних жирів.
  • Арахіс для начинки вибирайте цілісний без зламів і попрілостей.
  • Після того, як все буде готово, приступайте до складання.
  • Якщо ви вибрали шоколадний бісквіт на окропі, той просочення вам не знадобиться.
  • Арахіс після смаження очистіть від лушпиння, розділіть на три частини, дві з них подрібніть кухонним ножем, а одну не треба.
  • Якщо ви карамель для торта приготували заздалегідь і вона у вас завмерла, тоді підігрійте її трохи в мікрохвильовці, щоб вона набула колишню тягучість. Але, будьте уважні, не перегрейте, нам не потрібна гаряча карамель.
  • Торт Снікерс, приготований з цієї кількості інгредієнтів виходить більше двох кілограмів, при діаметрі коржів 20 див.
  • Для бісквіта купуйте тільки якісний какао.