Для приготування бісквіта, і кремів продукти мають бути кімнатної температури. Тому дістаньте їх з холодильника за пару годин до початку.
Варене згущене молоко купуйте тільки хорошої якості без штучних жирів.
Арахіс для начинки вибирайте цілісний без зламів і попрілостей.
Після того, як все буде готово, приступайте до складання.
Якщо ви вибрали шоколадний бісквіт на окропі, той просочення вам не знадобиться.
Арахіс після смаження очистіть від лушпиння, розділіть на три частини, дві з них подрібніть кухонним ножем, а одну не треба.
Якщо ви карамель для торта приготували заздалегідь і вона у вас завмерла, тоді підігрійте її трохи в мікрохвильовці, щоб вона набула колишню тягучість. Але, будьте уважні, не перегрейте, нам не потрібна гаряча карамель.
Торт Снікерс, приготований з цієї кількості інгредієнтів виходить більше двох кілограмів, при діаметрі коржів 20 див.