Торт Різдвяне поліно

Прикрашаємо торт Різдвяне поліно

Тепер добре обмажте поліно кремом Ганаш. Ретельно промажте всі виїмки, щоб не залишилося порожнеч.

Так як рулет зараз холодний, то рідкий крем на ньому почне швидко стабілізуватися й не потече.

Тепер, з допомогою виделки, намалюйте на кремі смужки, щоб поверхня поліна стала схожа на кору дерева.

Потім поставте торт в холодильник хвилин на 30 для того, щоб крем застиг остаточно. Після дістаньте і завершіть прикрашати поліно.

Я спекла з пісочного тіста маленькі грибочки, розмістила їх на корі поліна. З білкового крему зробила маленькі листочки і зверху все присипала шаром какао, а потім цукровою пудрою.

Ось таке лісове диво-поліно в мене вийшло.

Подивіться, який гарний у нього розріз!

Я впевнена, що такий торт з гордістю прикрасить ваш святковий стіл! Готуйте із задоволенням і не бійтеся експериментувати. Я впевнена, у вас все вийде!

Приємного апетиту і вдалих тортиків!