Збираємо торт Різдвяне поліно
Бісквіт до цього часу вже охолов. Розгорніть, зніміть рушник і обережно, щоб не зламати, перекладіть його на лист пергаменту або фольгу.
Якщо ваш бісквіт вийшов сухим, тоді його потрібно просочити. Приготуйте просочення. Для цього розчиніть в 150 грамах окропу столову ложку розчинної кави, додайте 3-4 ч. л. цукру, перемішайте. Остудіть до кімнатної температури і цим сиропом просочити бісквіт від краю до краю.
Потім весь бісквіт повністю рівномірно промажте кремом № 1.
Далі вам потрібно розподілити крем №2 і №3 так, як показано на фото нижче.
Тепер треба згорнути бісквіт разом з кремАми так, щоб всі три шари крему опинилися всередині. Потім оберніть одержаний рулет листом пергаменту або фольгою і поверніть краю як у цукерки.
Після перекладіть одержаний рулет в морозилку. Залиште його там на 3 години. Він повинен добре промерзнути.
Поки рулет замерзає приготуйте крем Ганаш для обмазки торта.
Кількість інгредієнтів для цього крему я прописала на початку статті, а рецепт приготування ви знайдете перейшовши за посиланням. Але, згідно з рецептом, в холодильник на стабілізацію ставити його не треба. Після приготування відразу потрібно застосовувати. Переходьте, готуйте, потім повертайтеся сюди для продовження.
Минуло 3 години, тепер можна дістати наш рулет з морозильної камери. Зніміть з нього обгортку (пергамент або фольгу) і перекладіть на овальну плоску тарілку або підкладку.
Тепер відріжте з двох сторін по невеликому шматку. Зріз робіть по діагоналі, орієнтуйтеся на фото нижче.
Відрізані шматки прикладіть по боках рулету так, як показано на фото нижче.