Торт Молочна дівчинка

Збірка торта Молочна дівчинка

Я раджу наш тортик збирати в кільці. Так він вийде рівним і красивим.

Для складання потрібно взяти кільце без дна, в мене діаметр 20 див. Поставити його на рівну поверхню — я для цих цілей взяла спеціальну підкладку. Якщо у вас такої немає, тоді можете скористатися плоскою тарілкою або розносом. В кінцевому підсумку торт залишиться стояти на ньому.

Тепер всередину кільця встановіть і закріпіть ацетатную стрічку. Якщо її у вас немає — можна замінити щільним файлом.

Як вся конструкція в результаті повинна виглядати подивіться на фото нижче.

Далі на дно конструкції покладіть перший корж. Раджу укладати коржі в перевернутому вигляді. В такому випадку вони згодом краще просочаться кремом.

Тепер зверху на корж нанести порцію крему, розрівняти. Можна також як і я попередньо перекласти крем у кондитерський мішок з насадкою або без неї. І видавлювати крем на корж з мішка. Або скористатися звичайною ложкою, що теж прийнятно.

Після крем покласти наступний корж теж в перевернутому вигляді, потім знову шар крему. І так продовжувати до останнього коржа.

На останній корж крем наносити не треба.

Тепер трохи, зовсім трохи притисніть торт зверху, щоб крем щільніше заповнив всі можливі порожнечі. Далі відправляємо всю цю конструкцію в холодильник на 4 години для просочення.

Після цього через пару годин потрібно приготувати сирний крем для вирівнювання нашого тортика. Нагадую, що продукти для нього потрібні кімнатної температури, тому заздалегідь дістаньте їх з холодильника.