Торт Молочна дівчинка

Починаємо готувати:

В першу чергу потрібно замісити тісто. Для цього складіть всі інгредієнти в одну ємність.

Акуратно перемішайте все до об’єднання за допомогою віночка. Збивати не потрібно — просто перемішайте.

Коли тісто стане однорідним — перестаньте перемішувати.

Тісто готове і далі нам потрібно прогріти духовку, для цього встановіть режим нагріву на 190 градусів.

Форми для випікання у мене різні — металева і силіконова, кожна з них діаметром 20 см. Я скористалася ними.

Але також коржі можна випікати на аркуші пергаменту. Для цього накресліть на ньому коло потрібного діаметру і змастіть вершковим маслом. Після чого покладіть всередину кола 2-3 столові ложки тіста і акуратно розрівняйте.

Якщо ви випікаєте в формах — теж обов’язково дно змастіть вершковим маслом.

Тут також тіста для кожного з коржів знадобиться 2-3 столові ложки. Перекладіть його на дно форми і розподіліть рівномірно ложкою, кописткою або силіконової пензликом.

Так як тесту в кожну форму ми кладемо трохи і після розподілу виходить дуже тонкий шар — тому коржі дуже швидко випікаються. Готовність визначається за утворення золотистої скоринки через 5-7 хвилин від початку приготування.

Якщо після приготування корж не знімається з пергаментного паперу — змочіть її трохи водою із зворотного боку і корж легко відійде.

Таким же чином випікайте всі коржі і складайте їх в стопку.

Після того, як чарочка з коржів зросте, а тісто закінчиться — залиште їх остигати. Самі тим часом приготуйте крем для прошарку ось за цим рецептом. Список інгредієнтів для крему я написала вище в даній статті. Переходьте за посиланням, готуйте, дотримуючись технологію і мої рекомендації.