Починаємо готувати:
В першу чергу потрібно замісити тісто. Для цього складіть всі інгредієнти в одну ємність.
Акуратно перемішайте все до об’єднання за допомогою віночка. Збивати не потрібно — просто перемішайте.
Коли тісто стане однорідним — перестаньте перемішувати.
Тісто готове і далі нам потрібно прогріти духовку, для цього встановіть режим нагріву на 190 градусів.
Форми для випікання у мене різні — металева і силіконова, кожна з них діаметром 20 см. Я скористалася ними.
Але також коржі можна випікати на аркуші пергаменту. Для цього накресліть на ньому коло потрібного діаметру і змастіть вершковим маслом. Після чого покладіть всередину кола 2-3 столові ложки тіста і акуратно розрівняйте.
Якщо ви випікаєте в формах — теж обов’язково дно змастіть вершковим маслом.
Тут також тіста для кожного з коржів знадобиться 2-3 столові ложки. Перекладіть його на дно форми і розподіліть рівномірно ложкою, кописткою або силіконової пензликом.
Так як тесту в кожну форму ми кладемо трохи і після розподілу виходить дуже тонкий шар — тому коржі дуже швидко випікаються. Готовність визначається за утворення золотистої скоринки через 5-7 хвилин від початку приготування.
Якщо після приготування корж не знімається з пергаментного паперу — змочіть її трохи водою із зворотного боку і корж легко відійде.
Таким же чином випікайте всі коржі і складайте їх в стопку.
Після того, як чарочка з коржів зросте, а тісто закінчиться — залиште їх остигати. Самі тим часом приготуйте крем для прошарку ось за цим рецептом. Список інгредієнтів для крему я написала вище в даній статті. Переходьте за посиланням, готуйте, дотримуючись технологію і мої рекомендації.