Торт Молочна дівчинка

Готуємо сирний крем

Отже, складіть всі інгредієнти в одну чашу і збийте міксером на високій швидкості 2-3 хвилини. Після цього поставте крем в холодильник приблизно на 1,5 години для стабілізації.

До того часу, як закінчиться термін просочення коржів — крем для вирівнювання теж придбає потрібну стабільну структуру.

Відведений час минув і тепер доробимо розпочату справу до кінця. Дістаньте торт і крем з холодильника. З торта зніміть кільце і плівку.

Сирний крем перекладіть в кондитерський мішок без насадки, зріжте у мішка кінчик щоб вийшло отвір діаметром 1,5-2 див.

За допомогою мішка рівномірно нанесіть крем на боки тортика.

Тепер розрівняйте за допомогою шпателя нанесіть крем на верх торта і знову розрівняйте. Далі поставте торт в холодильник ще на 1 годину для стабілізації. Після чого прикрасьте ягодами, кондитерськими посипками, цукерками — як вам більше подобається.

Я виклала верх торта ягодами фізалісу і лохини і зробила кілька троянд із залишків сирного крему — на мою вийшло апетитно).

В результаті моя «Молочна дівчинка» з подвійної норми продуктів вийшла вагою більше 2-х кг, а діаметр в підсумку став 24 див. Але коржі, як ви пам’ятаєте, я випікала 20 див., весь інший обсяг додав шар крему.

Ну, що ж — ви на славу попрацювали і тепер пора кликати всіх до столу! Тортик вже досить просочився, став соковитим, ніжним, що тане в роті!

Наостанок хочу дати ще одну рекомендацію, яка вам допоможе — якщо ви любите дуже соковиті тортики, тоді для прошарку краще використовувати крем зі сметани й цукру.

Або перед нанесенням крему зі збитих вершків трохи просочити коржі лимонної просоченням.

Ось її рецепт: на 150 грам окропу 3 ст. л цукру, перемішати, остудити, додати сік одного лимона, знову перемішати і просочити коржі за допомогою силіконової пензлика .

Торт Молочна дівчинка, як я вже писала раніше, можна приготувати зі свіжими ягодами. Для цього викладіть їх поверх кожного шару з крему, і вони додадуть вашому тортику ще більшу соковитість! Я пропоную вам завжди експериментувати і не боятися створювати щось нове!

Смачних вам тортиків і приємного апетиту!