Торт Молочна дівчинка

Черговість приготування торта Молочна дівчинка

Спочатку ми замісимо тісто і спечемо кілька бісквітних коржів. Потім зіб’ємо крем, по черзі промаж їм коржі, поставимо торт в холодильник для просочення. Далі готуємо сирний крем для вирівнювання і в останню чергу обмажем торт з усіх боків і прикрасимо по вашому розсуду.

Отже, як приготувати найсмачніший торт Молочна дівчинка в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.

Крем з вершкового або сирного сиру:

  1. вершковий сир — 400 гр.
  2. цукрова пудра — 180 гр.
  3. екстракт ванілі — 1 ч. л.

Крем зі збитих вершків і цукру:

  1. вершки 30-35% — 400 гр.
  2. цукрова пудра або дрібний цукор— 100 гр.

Для коржів:

  1. згущене молоко хорошої якості — 380 гр.
  2. борошно — 160 гр.
  3. яйця — 2 шт.
  4. розпушувач тіста — 15 гр.

Примітка:

  • З цієї норми продуктів у вас вийде приблизно 5 коржів. Я для свого торта взяла подвійну норму інгредієнтів, тому у мене вийшло 9 коржів.
  • Цукрову пудру я приготувала самостійно за допомогою кавомолки (перемолола цукровий пісок за 5 секунд). Ще для цих цілей можна застосувати звичайний блендер (в цьому випадку перемалывайте цукор секунд 30).
  • Для тіста і сирного крему всі продукти мають бути кімнатної температури. Тому дістаньте їх з холодильника за пару годин до початку використання.
  • Для крему зі збитих вершків — добре охолодженими.