Черговість приготування торта Молочна дівчинка
Спочатку ми замісимо тісто і спечемо кілька бісквітних коржів. Потім зіб’ємо крем, по черзі промаж їм коржі, поставимо торт в холодильник для просочення. Далі готуємо сирний крем для вирівнювання і в останню чергу обмажем торт з усіх боків і прикрасимо по вашому розсуду.
Отже, як приготувати найсмачніший торт Молочна дівчинка в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.
Крем з вершкового або сирного сиру:
- вершковий сир — 400 гр.
- цукрова пудра — 180 гр.
- екстракт ванілі — 1 ч. л.
Крем зі збитих вершків і цукру:
- вершки 30-35% — 400 гр.
- цукрова пудра або дрібний цукор— 100 гр.
Для коржів:
- згущене молоко хорошої якості — 380 гр.
- борошно — 160 гр.
- яйця — 2 шт.
- розпушувач тіста — 15 гр.
Примітка:
- З цієї норми продуктів у вас вийде приблизно 5 коржів. Я для свого торта взяла подвійну норму інгредієнтів, тому у мене вийшло 9 коржів.
- Цукрову пудру я приготувала самостійно за допомогою кавомолки (перемолола цукровий пісок за 5 секунд). Ще для цих цілей можна застосувати звичайний блендер (в цьому випадку перемалывайте цукор секунд 30).
- Для тіста і сирного крему всі продукти мають бути кімнатної температури. Тому дістаньте їх з холодильника за пару годин до початку використання.
- Для крему зі збитих вершків — добре охолодженими.