Запікаємо тісто
19. Все наше тісто повністю готове для запікання. Тепер все як зазвичай, викладаємо начинку і запікаємо. Шматок розкатаного тіста викладаємо на папір для випічки, злегка розтягуємо руками і змащуємо оливковою олією. Масло створить бар’єр між начинкою, яка у нас досить волога і тестом.
20. Намазуємо тісто томатним соусом.
21. Кладемо трохи нарізаної цибулі, трохи бекону.
22. Викладаємо нарізаний кубиками сир моцарелла, нарізані кружечками помідори.
23. Зверху викладаємо нарізані колечками оливки і тертий сир пармезан.
24. Прямо на папері укладаємо піцу на гарячий деко.
25. На самому початку печемо піцу в нижній частині духовки. У нас повинен пропектися тістовій корж, але начинка не повинна згоріти.
26. Сир у нас розплавився, низ запікся, ставимо деко вище. Останні 2 хвилини печемо піцу в середині духовки.
У загальній складності піца печеться приблизно 5-8 хвилин при температурі 230°-250° С.
Мені дуже подобається цей рецепт. Тісто в піці виходить тонке, м’яке. Готується досить швидко. На все йде трохи більше години.
Смак піци дивовижний. Піца готова. Красотища!
Приємного апетиту!