Торти — прості рецепти приготування в домашніх умовах, фото

При слові торт у дорослих з’являється відчуття свята, течуть слинки, діти кричать: «Ура…..!» Всі готуються до напруженої роботи. І дійсно, якщо торт, це дійсно смачно, але це не обов’язково важко і складно. Це не обов’язково дорого.

Звичайно, коли в кіно показують весільні торти в зріст людини, це гарно, цікаво, але не обов’язково дуже смачно. (Доводилося пробувати). Наприклад наш пиріг з вишнею, такою ж формою, але набагато смачніше.

Сьогодні ми покажемо вам як приготувати прості, не дорогі торти, швидко і смачно.

1. Покроковий рецепт торта без випічки печива, яєць і сиру ― «Тірамісу»

Інгредієнти:

  • Цукрове печиво кругле або упаковка печива «Дамські пальчики — 300-400 р.
  • Міцна кава — 200 мл

  • Коньяк, лікер або ром (червоне вино) — 1 ст. л.
  • Сир маскарпоне — 250 р.
  • Яйця — 3 шт.
  • Цукрова пудра — 1/4 склянки
  • Какао порошок — 2 ч. л.
Приготування крему:

1. Відокремити білки від жовтків

2. Жовтки з’єднати з цукровою пудрою і збити до збільшення обсягу в 3-4 рази.

3. Збиту жовткову масу з’єднати з сиром маскарпоне,

4. Перемішати блендером на маленькій швидкості.

5. Білки збити блендером в міцну піну, акуратно з’єднати з сирною сумішшю, вручну перемішати до однорідного стану.

Крем готовий.

Приготування торта:

6. Каву змішати з коньяком. (Я читав і бачив, що замість коньяку додають червоне вино. Сам не пробував, але кажуть також дуже смачно)

7. На блюдо викласти печива по одному, рівномірно по дну страви,

8. попередньо вмочивши їх у кавово-коньячну суміш.

9. На печиво щедро викладаємо ложкою крем

10. і розрівнюємо по всій поверхні.

11. На крем викладаємо другий ряд печива,

12. а на печива викладаємо залишився крем і теж розрівнюємо.

13. Після того, як розрівняли другий шар, по колу торта оформляємо бокові сторони печивом, для додання торту закінченої форми.

Хоча в класичному рецепті тірамісу цього не робиться, так і з печивом «Дамські пальчики» це не вийде.

Торт відправляємо в холодильник на кілька годин або на ніч.

Перед подачею на стіл весь торт посипати порошком какао або попередньо розрізати торт на порційні шматки (хоча кажуть, що класичний Тірамісу не ріжеться, а накладається ложкою на порційні тарілки),

і кожен шматок окремо посипати порошком какао.

Приємного апетиту!

2. Рецепт торта «Медове поліно» ― покроково, з фото

Інгредієнти для тіста:

  • Яйця — 3 шт.
  • Цукор — 3 ст. л.
  • Мед рідкий — 1 ст. л.
  • Борошно — 3 / 4 склянки
  • Сода — 0,5 ч. л.

Готуємо тісто:

1. Яйця трохи збити міксером,

2. Додати цукор, соду, мед, борошно, все перемішати міксером.

3. На деко вистелити пекарську папір, змастити вершковим маслом.

4. Тісто вилити на пекарській папір, розрівняти і випікати в духовці 7 хвилин, при температурі 200°.

Інгредієнти для крему:

  • Сметана 15-20% — 350 р.
  • Цукор — 3 ст. л.
  • Какао — 2-3 ст. л.

5. Всі інгредієнти крему змішати, не збиваючи.

Приготування рулету:

6. Корж вийняти з духовки, він повинен бути м’яким, не засушеним, дати трохи охолонути,

7. викласти на корж крем,

8. Розрівняти і дати просочитися кремом, не знімаючи з паперу. Залишити на 20-30 хвилин.

9. Обережно, за допомогою паперу згорнути як можна тугіше рулет (будьте акуратні, не порвіть корж і не видавіть весь крем), відрізати зайвий папір

10. і покласти рулет, швом вниз, залишивши на шматку паперу. (Інакше при перекладанні без паперу можна зламати рулет). Перекласти рулет на блюдо і залишити в холодильнику на ніч.

Інгредієнти для глазурі:

  • Сметана — 3 ст. л.
  • Цукор — 3 ст. л.
  • Какао — 3 ст. л.
  • Масло вершкове — 30 р.

  • Чорний шоколад — 30-50 р.
Готуємо глазур:

11. У маленькому ковшике розтоплюємо вершкове масло, сметану, цукор, какао, на сильному вогні, при постійному помішуванні, до однорідного стану, доводимо до кипіння, додаємо шматки шоколаду, розтоплюємо його і знімаємо з вогню.

12. Виймаємо рулет з холодильника, заливаємо гарячою глазур’ю повністю покриваючи весь рулет рівномірним шаром і ставимо в холодильник на 3 години.

13. Коли рулет повністю сформується, вийняти з під рулету папір, перекласти рулет на блюдо.

При подачі порізати на порційні шматочки.

Приємного апетиту!

3. Торт з вишнею, рецепт з покроковими фото

Що можна сказати про торти? Якщо торт на столі -це значить свято. У нас, як правило, роблять торти типу «Наполеон» або пісочний. В більшості випадків їх запікають, на що потрібен час. Ми теж з вами вже готували торт, який назвали вишневий пиріг, на який витратили не так вже багато часу, шкурка варта вичинки.

На відміну від згаданих тортів, наш торт готується дуже швидко. Заздалегідь можна спекти кошичок, а все інше можна приготувати з ранку. Це займе не багато часу. Єдине, що йому треба постояти в холодильнику 2-4 години, якраз поки прийдуть гості. Читати далі…

4. Відео — Шалено смачний торт «Казка»

Приємного апетиту!

(Visited 20 times, 5 visits today)