Покроковий рецепт яблучного пирога в духовці з фото

Ах пироги — пироги, скільки оповідань, романів, повістей великих авторів, де гарно розписано приготування і поїдання пирогів. Хлопчаки розносили пироги на лотках, чи ні вам прямо в рот, у всіх трактирах пироги були найпершою закускою. Вдома господиня отговаривалась, що в неї немає часу, тому що вона пироги поставила.

Так, зникла романтика пирогів, зараз більше гамбургери та чіпси. Але і зараз наші господині не розучилися пекти. А в селах, господині пам’ятають всі рецепти, вірніше для них це не рецепти, для них: «так мама пекла». Яких тільки пирогів там не печуть, навіть не перераховую, бо це не можливо перерахувати всі види і всі начинки. Ну а ми приготуємо з вами самі прості, самі легкі в приготуванні, не віднімають багато часу, які можна приготувати в міській квартирі, лише б була духовка, два різних пирога, один з яблук — улюблений пиріг дружини, а я з яблук люблю приготовлені іншим пироги. Інший з вишнею — це я люблю. Якщо ви думаєте, що де-то вже читали цей рецепт, не звертайте уваги. По-перше, всі яблучні і вишневі пироги готуються майже по одному і тому ж рецепту, але кожен має свою родзинку і у кожної господині він виходить інший. Так що вперед! Готуємо.