В принципі, здавалося б, що будь-пиріг з яблуками можна назвати шарлотка з яблуками, але це не зовсім так. Кожен пиріг має свої особливості. І хоча цей пиріг теж заливний, але в приготуванні він трохи складніше шарлотки., та й справжня шарлотка як це розуміється у нас, так і у всіх колишніх союзних республіках, все-таки це тісто і яблука. Напевно шарлотку навіть можна назвати різновидом яблучного пирога. Тому що пирогів з яблуками та іншими, різними добавками багато. Ось один з них, заливний, ми з вами приготуємо.
Покроковий рецепт приготування пирога з яблуками і ягодами
Інгредієнти:
Для пісочної основи (кошики):
- Масло вершкове — 100 г.
- Цукор — 100 р.
- Сир — 100 р.
- Борошно — 200 р.
- Розпушувач — 1 ч. л.
Для начинки:
- Яблука — 4 шт (середніх)
- Абрикоси — 6 шт.
- Вершкове масло — 1 ст. л.
- Цукор — 2 ст. л.
- Кориця — 1 ч. л.
- Ягоди будь — 150 р.