Рецепт пирога з яблуками і ягодами в духовці

Для заливки:
  • Сметана — 150 р.
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукор — 1 ст. л.
  • Крохмаль — 2 ст. л.
  • Цукор ванільний — 1 пачка

Приготування:

Готуємо тісто для кошики:

  • У глибоку ємність насипати борошно і покласти шматок вершкового масла.

  • Масло в борошно порубати ножем і зробити олійно — борошняну крихту,

  • додати цукор, розпушувач, сир.

  • Замісити м’яке еластичне тісто, скачати в кулю, загорнути в харчову плівку і поставити у холодне місце (холодильник)на 30 хвилин.

Готуємо начинку:

  • Яблука помити, розрізати навпіл, видалити серединки. Три яблука нарізати дрібними кубиками, а одне яблуко порізати тонкими часточками.

  • Щоб яблука не потемніли збризнути лимонним соком.
  • Абрикоси помити, розділити на половинки, видалити кісточку, нарізати дрібними кубиками. (Ми використовували заморожені абрикоси).

  • На сковороді розтопити вершкове масло, цукор,

  • покласти яблука, абрикоси, посипати корицею, перемішати і тушкувати 7-10 хвилин. Відставити в сторону для остигання.