Тісто для піци. 6 рецептів приготування тіста для піци

Збираємо піцу для запікання

16. Включаємо духовку на стандартні для піци 200°, все залежить від начинки. Чим більш соковита у вас начинка, тим довше буде випікатися піца, і тим нижче температуру треба ставити, але не менше 180°. Якщо у вас буде суха начинка, можна ставити і 220° і 240°.

17. Продукти в піцу можна, звичайно, брати будь-які, аби вони поєднувалися. Ми беремо томатний соус, змащуємо їм тісто. Можете взяти майонез.

18. Посипаємо нарізаною соломкою ріпчастою цибулею.

19. Викладаємо нарізані кружечками мариновані огірки.

20. Наступний шар також нарізана кружечками напівкопчена ковбаса.

21. Закриваємо всі кружечками сиру моцарелла. Начинка готова. Ставимо нашу піцу в попередньо розігріту духовку.

22. Стежимо за краєчками тесту визирають з начинки. Як тільки тісто початок золотитися, піца готова. Начинка у нас буде готова завжди, тому що вона з готових продуктів. Так що дивіться за тестом.

23. Хвилин через десять додаємо вогонь до 210° і дивимося на тісто.

24. Все тісто зазолотилось, піца готова. Виймаємо з духовки.

Нарізаємо ножем для піци на шматки, ось така вона в нас вийшла гарна і смачна.

Приємного апетиту!