Продовжуємо вимішувати тісто
12. Починаємо вимішувати.
13. У нас було 500 р. борошна, треба щоб вона вся була вмешена в тісто. Перевіряємо тісто, якщо воно ще липне до рук, то треба додати ще трохи борошна і вимісити. Це буде вже більше ніж 500 р., але на жаль, борошно скрізь різна, від цього багато залежить. А те, що ви додасте трохи більше, нічого страшного.
14. Рослинне масло виливаємо на робочу поверхню.
15. Все наше тісто обвалюємо в маслі з усіх боків
і намагаємося вмішати масло в тісто.
16. Масло вмешали, тісто до рук не липне, туге. Трохи посипаємо поверхню борошном, кладемо на борошно тісто, зверху тісто теж посипаємо борошном і залишаємо відпочити хвилин на 10-15.
Все, через 15 хвилин наше тісто повністю готове, можете пекти піцу.
Приємного апетиту!
-
Відео — Тісто для піци — класика