Застосування бісквіта
Бісквіт виходить досить вологим, якщо ви його плануєте промащувати густим кремом зі сметани, зі збитих вершків або заварним кремом — тоді йому не потрібна просочення.
Якщо це буде торт з кремом-чіз на вершках або крем-чіз на маслі, може з кремом з маскарпоне і згущеного молока, тоді раджу використовувати просочення.
Я випікала шоколадний бісквіт на кефірі спеціально для торта Чорний принц, для промазки коржів там йде крем зі сметани і цукру, тому просочення не знадобилася. На фотографії нижче розріз цього красивого і смачного торта.
Рецепти всіх кремів і торта Чорний принц є в посиланнях з назвами, натискайте і потрапляйте на потрібну вам сторінку — готуйте, імпровізуйте, це дуже захоплююче!
А це ще один торт Чорний принц з шоколадно-сметанним кремом та шоколадною глазур’ю з какао.
Готуйте за моїми рецептами, дотримуйтеся рецептуру, звертайте увагу на мої рекомендації і у вас обов’язково все вийде!
Бажаю вам успіхів і приємного апетиту!