2. Суп рибний з консервів
Суп рибний з консервів – справжня палочка-виручалочка в тих випадках, коли немає часу готувати довго.
Для його приготування знадобиться:
- Консерви сайри – 1 банку
- Вода – 2 л
- Дрібна вермішель – 100 г
- Рослинна олія – 30 г
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Лавровий лист – 1-2 шт.
- Сіль, перець – за смаком
- Зелень – за смаком
1. Картоплю треба очистити і нарізати на кубики.
2. У каструлю наберіть воду, посоліть і доведіть до кипіння.
3. Потім помістіть у воду картоплю і варіть, поки вона не буде готова – достатньо 20 хвилин. Підготуйте цибулю і моркву.
Цибулю треба порізати кубиками, а моркву натерти на тертці.
4. На сковороду налийте масло і поставте їх пасерувати – орієнтир: поява золотистої скоринки. Засмажку слід викласти в каструлю. У киплячий суп всипте макарони. Варіть близько 5 хвилин.
5. Відкрийте консерви, подрібніть рибу прямо в банку (робити це зручно вилкою) і викладіть рибу в суп.
6. Зелень промийте і наріжте. Додайте її в суп за хвилину до закінчення варіння. Залишається тільки поперчити і додати спеції.
Приємного апетиту!