Рибний суп — рецепти приготування смачного супу

4. Суп з фрикадельками

Для приготування такого варіанту слід використовувати:

  • Минтай – 500 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні або хлібні крихти – 4-5 ст. л.
  • Сіль, перець– за смаком
  • Зелений лук – 4 шт.
  • Вершкове масло – 30 г

Для самого супу знадобиться:

  • Картопля – 3-4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Зелений горошок – 150 г
  • Вода – 2 л
  • Томат – 1 шт.
  • Базилік – 1 пучок
  • Сіль, перець – за смаком
  • Для подачі потрібно сметана

Такий суп вважається легким і дієтичним.

1. Спочатку відокремте м’ясо риби від кісток, зніміть шкіру.

2. Залийте кістки водою і поставте варити бульйон.

3. Філе сміливі на м’ясорубці, додайте яйце, хліб, підсолити і поперчіть, все ретельно перемішайте. Додайте до фаршу масло і зелений лук, нарізаний дрібно.

4. Сформуйте фрикадельки (беріть чайною ложкою або виделкою невелику кількість фаршу) – краще робити їх дрібними, відправте в холодильник, щоб вони трохи схопилися.

5. Готовий бульйон процідіть, знову поставте на вогонь, покладіть сюди моркву і картоплю. Хвилин через 10 і додайте горох.

6. Помідор розрізати на 4 частини, потріть на тертці, шкірку викиньте.

7. Відправте в суп помідор і фрикадельки.

8. Підсоліть і поперчіть. Варити близько 10 хвилин.

9. Зелень вимити і дрібно порубаєте, потім подзвоніть в суп. Відразу ж після цього вимкніть його. Залиште настоюватися. І можна подавати.

Смачного супу і приємного апетиту!