Полуничний чізкейк

Готуємо основу

Отже, починаємо готувати і по ходу розбиратися що з чим поєднувати.

В першу чергу потрібно зробити основу під Полуничний чізкейк з печива і вершкового масла.

Печиво поломайте на шматочки і подрібніть в блендері в крихту.

Пересипте в миску, додайте м’яке або розтоплене вершкове масло.

Гарненько перемішайте. У вас вийде ось така волога крихта.

Тепер підготуйте форму. Кільце без дна діаметром 16 см поставте на плоске блюдо або підкладку, всередину кільця встановіть і закріпіть ацетатную стрічку.

Крихти з печива засипте всередину кільця і утрамбуйте. Для цього скористайтеся справи чайною ложкою або склянкою з плоским дном.

Отриману заготовку поставте в морозильну камеру на 10-15 хвилин.

Готуємо крем для першого шару

Желатин (5 гр) залийте холодною водою у співвідношенні ⅙ і поки відставте в бік.

В глибокій мисці з’єднати сир, цукор, ванільний цукор, йогурт і гарненько збити ручним віночком до повного розчинення цукру.

Тим часом желатин вже розбухне, якщо у вас листової — злийте воду. Якщо гранулами — тоді воду зливати не треба. Розтопіть його в мікрохвильовці 10 секунд.

Додайте рідкий желатин в сирну масу.

Добре перемішайте.

Тепер розділіть цю масу на 2 частини. Половину перекладіть в іншу миску.

В окремій високої ємності збийте 100 грам холодних вершків до м’яких піків.

Перекладіть збиті вершки в першу частину сирної маси.

Обережно перемішайте до однорідності.

Дістаньте з морозилки заготовку.

Свіжу полуницю промийте, просушіть, видаліть хвостики і розподіліть на основі так, як показано на фото нижче.

Тепер вилийте на полуницю підготовлену сирно-вершкову масу. Потрясіть і постукайте формою об стіл, щоб кремова маса добре заповнила собою все порожнечі.

Поставте форму з першим шаром в холодильник на 3 години або в морозилку на 1 годину.