Полуничний чізкейк

Готуємо крем для останнього шару

По закінченні часу приготуйте наступну порцію крему для третього шару. Желатин (4 гр) залийте холодною водою, відставте в бік.

Вершки (50 гр) перелийте в миску, в них процідіть через сито залишився полуничне пюре (150 гр).

Перемішайте і додайте розтоплений желатин. В цю частину крему можна додати трохи харчового барвника.

Знову перемішайте. Дістаньте з холодильника торт і залийте останній третій шар. Знову поставте все в холодильник. Тепер вже до повного застигання приблизно на 5 годин, а краще на ніч.

По закінченні часу зніміть з чізкейку кільце.

Потім обережно видаліть ацетатную стрічку. Щоб вона легко знімалася, оберніть тортик гарячим мокрим рушником на пару хвилин, потім знімайте стрічку.

Залишається тільки прикрасити чізкейк свіжою полуницею і подавати до столу.

Подивіться, який гарний у нього розріз! Всередині він дуже ніжний, практично повітряний — схожий на полуничне морозиво.

Ось такий чудовий легкий полуничний чізкейк вийшов! Я впевнена — він вас не розчарує! Для цього вам всього лише потрібно слідувати моїм рекомендаціям.

Також пропоную зазирнути в інші рецепти чізкейків, які я підготувала для вас:

Класика жанру Чізкейк Нью-Йорк з випічкою:

Або дуже ситний насичений Шоколадний чізкейк без випічки:

Приємного апетиту і вдалих вам чіз-тортиків!