Полуничний чізкейк

Приготуємо полуничне пюре

Нам знадобиться свіжа або заморожена полуниця 350 грам. Я взяла для пюре заморожену полуницю.

Підігріла її у мікрохвильовці, а потім пюрировала в блендері. Якщо полуниця свіжа, тоді просто перетворіть її в пюре за допомогою блендера. Секунд 10-15 достатньо.

Готуємо начинку для другого шару

Наступну частину желатину (7 гр) залийте холодною водою у співвідношенні ⅙ і відставте в бік.

Від отриманого пюре отвешайте 200 грам. Інше полуничне пюре поки відставте в бік.

Тепер залишилася сирну масу перекладіть в глибоку миску.

Холодні жирні вершки (150 гр) збийте міксером до м’яких піків. Додайте збиті вершки до сирної маси і перемішайте.

Набряклий желатин, як в перший раз розтопити в мікрохвильовці 10 секунд і залийте в вершково-сирну масу. Знову все перемішайте силіконової лопаткою.

Отвешенные 200 грам полуничного пюре процідіть через велике сито в сирну масу. Це потрібно зробити для того, щоб відокремити кісточки від соку.

Тепер все перемішайте.

Начинка для другого шару готова.

Дістаньте з холодильника заготовку. Зніміть з неї спочатку кільце, потім ацетатную стрічку.

Заготівля, при цьому, повинна повністю застигнути — важливий момент!

Тепер встановіть навколо першої частини тортика ацетатную стрічку і кільце діаметром 18 (19) см так, як показано на фото нижче. Тортик повинен виявитися точно по центру.

Зверху залийте крем для другого шару і відразу поставте торт в морозильну камеру на 30 хвилин. Потім переставте в холодильник на 1 годину.