Приготуємо полуничне пюре
Нам знадобиться свіжа або заморожена полуниця 350 грам. Я взяла для пюре заморожену полуницю.
Підігріла її у мікрохвильовці, а потім пюрировала в блендері. Якщо полуниця свіжа, тоді просто перетворіть її в пюре за допомогою блендера. Секунд 10-15 достатньо.
Готуємо начинку для другого шару
Наступну частину желатину (7 гр) залийте холодною водою у співвідношенні ⅙ і відставте в бік.
Від отриманого пюре отвешайте 200 грам. Інше полуничне пюре поки відставте в бік.
Тепер залишилася сирну масу перекладіть в глибоку миску.
Холодні жирні вершки (150 гр) збийте міксером до м’яких піків. Додайте збиті вершки до сирної маси і перемішайте.
Набряклий желатин, як в перший раз розтопити в мікрохвильовці 10 секунд і залийте в вершково-сирну масу. Знову все перемішайте силіконової лопаткою.
Отвешенные 200 грам полуничного пюре процідіть через велике сито в сирну масу. Це потрібно зробити для того, щоб відокремити кісточки від соку.
Тепер все перемішайте.
Начинка для другого шару готова.
Дістаньте з холодильника заготовку. Зніміть з неї спочатку кільце, потім ацетатную стрічку.
Заготівля, при цьому, повинна повністю застигнути — важливий момент!
Тепер встановіть навколо першої частини тортика ацетатную стрічку і кільце діаметром 18 (19) см так, як показано на фото нижче. Тортик повинен виявитися точно по центру.
Зверху залийте крем для другого шару і відразу поставте торт в морозильну камеру на 30 хвилин. Потім переставте в холодильник на 1 годину.