Для основи:
- печиво пісочне — 100 г
- масло вершкове — 30 г
Перший шар:
- вершковий або сирний сир — 250 г
- цукор — 100 г
- йогурт питний без добавок — 45 гр
- вершки (жирність від 30 % — 100 г
- ванільний цукор — 1 ч. л
- желатин — 5 г
- полуниця свіжа — 200 г
Для полуничного пюре:
- полуниця свіжа або заморожена — 350 гр
Другий шар:
- полуничне пюре — 200 г
- вершки (жирність від 30 % — 150 г
- желатин — 7 гр
Третій шар:
- полуничне пюре — 150 г
- вершки (жирність від 30 % — 50 г
- желатин — 4 гр
Примітка:
- Для приготування цього чізкейку всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури, а вершки навпаки — добре охолоджені.
- Для збірки вам знадобляться два кільця 16 і 18 (19) см у діаметрі.
- Желатин можна використовувати гранульований або листовий.
- Полуничне пюре можна брати готове або зробити його зі свіжої або замороженої полуниці (процес описаний нижче за рецептом).