Збираємо Муссовый полуничний торт
Залийте у форму ½ частину мусу і поставте в морозильну камеру хвилин на 30. За цей час мус трохи стабілізується.
Дістаньте з морозильної камери заморожений компоті і форму з мусом. Вийміть компоті з своєї форми і помістіть отриману замерзлу заготівлю поверх мусу.
Зверху вилийте залишки мусу, стежте за тим, щоб він заповнив собою все порожні місця в формі. Поверх мусу покладіть заморожений корж бісквіту, повністю занурювати його не треба. Наше завдання зробити так, щоб корж на 0,5 см височів над мусом.
Всю конструкцію знову поставте в морозилку на 5 годин. Потрібно дочекатися, коли весь торт добре замерзне.
За цей час приготуйте дзеркальну глазур згідно з рецептом, перейшовши за посиланням. Там детально все описано.
Потім вийміть заморожену заготівлю торта з морозильної камери, звільніть від форми та ацетатної стрічки.
Переверніть і встановіть на решітці.
Наступним етапом ми будемо заливати наш торт дзеркальної глазур’ю. Спочатку на дно дека постеліть харчову плівку, зверху встановіть конструкцію з тортом.
Тепер впевненим рухом вилийте глазур на торт, добре проливаючи краю. Зайва глазур стече на деко.
Можна залишити в такому варіанті. Я ще намалювала жовтою глазур’ю ось такі краплі.
Коли зайва глазур повністю стече, приберіть торт з підставки. Загалом-то і все. Ваш муссовый полуничний торт з дзеркальною глазур’ю готовий.
В якості декору я додала шоколадні сердечка.
Ось так виглядає Муссовый полуничний торт у розрізі.
По цьому ж рецепту я приготувала ще один торт, тільки для начинки використовувала не полуницю, а ківі і форму для складання торта взяла фігурну. Ось такий неймовірно смачний, легкий і ніжний муссовый красень у мене вийшов!