Муссовый полуничний торт

Черговість приготування торта

  • В першу чергу випікаємо бісквіт (краще з вечора) і прибираємо його в холодильник під плівку. Форма для бісквіта d 20 див. Вранці дістаємо з холодильника, розрізаємо на коржі бажаної товщини і ставимо в морозильник до потрібного моменту.
  • Після готуємо компоті, заливаємо у форму d 18 см і теж ставимо в морозильну камеру на кілька годин.
  • Наступний по черзі йде мус. Його попередньо охолоджувати не потрібно. Відразу застосовуємо як прописано в рецепті нижче.
  • За той час, поки зібраний торт буде замерзати в морозильній камері, ви спокійно приготуєте дзеркальну глазур для покриття торта.
  • У цьому рецепті я даю інгредієнти для бісквіта на яйцях і дзеркальною глазурі, а самі рецепти з докладним покроковим описом знайдете, перейшовши за посиланнями в назвах. Просто натискайте і потрапите на сторінку.

Отже, як приготувати муссовый торт в домашніх умовах — докладний покроковий рецепт з фото.