Лимонний чізкейк без випічки

Начинка для Лимонного чізкейку

Складіть у глибоку чашку згущене молоко, цукор, ванільний цукор і сирний сир. Потім добре перемішайте всі ручним віночком до зникнення всіх грудочок. У вас в підсумку вийде густа сирна маса приблизно як на фото нижче.

Тепер додайте сметану і знову добре перемішайте ручним віночком. Дійте акуратно, щоб не вийшли повітряні бульбашки.

Далі додайте сік одного лимона і цедру, перемішайте.

Желатин до цього часу вже розпух. Розтопіть його в мікрохвильовці 10-15 секунд і перелийте в сирну масу.

Знову все перемішайте ручним віночком. Тепер маса стане більш рідка ніж на початку. Так і повинно бути.

До цього часу основа для чізкейку (якщо ви її випікали) вже охолола. Тепер встановіть всередині форми ацетатную стрічку, прямо на піщану основу. Закріпіть стрічку защібкою.

Залийте сирну начинку всередину кільця на піщану основу. Трохи постукайте форму об стіл для того, щоб піднялися наверх можливі бульбашки повітря. Потім проткніть їх зубочисткою і повторіть цю дію кілька разів до повного зникнення бульбашок. Після цього поставте чізкейк в холодильник години на 2. За цей час начинка застигне.