Желе для Лимонного чізкейк без випічки
Для того щоб приготувати лимонне желе в першу чергу потрібно залити желатин холодною водою і поки відставити убік.
Тепер в каструльку з товстим дном налити воду, лимонний сік, додайте цедру одного лимона і цукор, добре перемішайте до розчинення цукру. Після цього поставте на плиту, доведіть до кипіння і поваріть три хвилини.
Зніміть гарячий сироп з плити і процідіть, щоб позбутися від цедри. В результаті у вас вийде близько 600 мл. кисло-солодкого лимонного сиропу.
Желатин до цього часу добре розбухнув. Розтопіть його в мікрохвильовці (10-15 секунд) і перелийте в сироп. Добре перемішайте і додайте трохи жовтого харчового барвника. У мене це гелевий барвник Top decor, мені вистачило 3 краплі.
Як я вже писала раніше, барвник можна не додавати.
Тепер остудіть сироп до кімнатної температури. Форму з чізкейк дістаньте з холодильника (начинка до цього часу повинна бути повністю застигла). Потім обережно перелийте остиглий сироп на сирну начинку.
Зверху накрийте харчової плівкою для того, щоб не проникали сторонні запахи і поставте в холодильник на 2 години до повного застигання.
Далі дістаньте чізкейк з холоду, обережно звільніть від кільця, ацетатної стрічки і приберіть пергамент. Після переставте торт на плоску тарілку або підкладку.
Тепер приготуйте Крем зі збитих вершків, перекладіть його в кондитерський мішок з насадкою. Отсадите красиві трояндочки на верх торта, залишки крему нанесіть на боки і розрівняйте шпателем. Після обсипте боки горіховими пелюстками, а зверху, між трояндочками розкладіть скибочки лимона.
Самий смачний і красивий Лимонний чізкейк без випічки готовий, тепер можна пригощати рідних та близьких.
А це шматочок Лимонного чізкейку в розрізі — він чудовий!
Готуйте за моїми рецептами, якщо щось незрозуміло, задайте питання в коментарях — я обов’язково відповім.
Приємного всім апетиту і гарного дня!