Лимонний чізкейк без випічки

Желе для Лимонного чізкейк без випічки

Для того щоб приготувати лимонне желе в першу чергу потрібно залити желатин холодною водою і поки відставити убік.

Тепер в каструльку з товстим дном налити воду, лимонний сік, додайте цедру одного лимона і цукор, добре перемішайте до розчинення цукру. Після цього поставте на плиту, доведіть до кипіння і поваріть три хвилини.

Зніміть гарячий сироп з плити і процідіть, щоб позбутися від цедри. В результаті у вас вийде близько 600 мл. кисло-солодкого лимонного сиропу.

Желатин до цього часу добре розбухнув. Розтопіть його в мікрохвильовці (10-15 секунд) і перелийте в сироп. Добре перемішайте і додайте трохи жовтого харчового барвника. У мене це гелевий барвник Top decor, мені вистачило 3 краплі.

Як я вже писала раніше, барвник можна не додавати.

Тепер остудіть сироп до кімнатної температури. Форму з чізкейк дістаньте з холодильника (начинка до цього часу повинна бути повністю застигла). Потім обережно перелийте остиглий сироп на сирну начинку.

Зверху накрийте харчової плівкою для того, щоб не проникали сторонні запахи і поставте в холодильник на 2 години до повного застигання.

Далі дістаньте чізкейк з холоду, обережно звільніть від кільця, ацетатної стрічки і приберіть пергамент. Після переставте торт на плоску тарілку або підкладку.

Тепер приготуйте Крем зі збитих вершків, перекладіть його в кондитерський мішок з насадкою. Отсадите красиві трояндочки на верх торта, залишки крему нанесіть на боки і розрівняйте шпателем. Після обсипте боки горіховими пелюстками, а зверху, між трояндочками розкладіть скибочки лимона.

Самий смачний і красивий Лимонний чізкейк без випічки готовий, тепер можна пригощати рідних та близьких.

А це шматочок Лимонного чізкейку в розрізі — він чудовий!

Готуйте за моїми рецептами, якщо щось незрозуміло, задайте питання в коментарях — я обов’язково відповім.

Приємного всім апетиту і гарного дня!