4. Як приготувати суп з курки з грибами і фунчозой
Сьогодні ми приготуємо не зовсім звичайний для нас суп. Щоправда, в наших краях він досить поширений. В супі використовуються китайські гриби і найголовніше фунчоза.
Фунчоза — це вермішель з бобової борошна (у нас її часто називають — скляна локшина, не плутати з рисовою локшиною). Вона широко поширена і популярна в Китаї, Кореї, Японії, Індії, В’єтнамі. Бобова вермішель чудово поєднується з овочами, м’ясом, в гарячих страви і супи, а також є основою для знаменитого салату по — корейськи «Фунчоза», настільки полюбився росіянам. Фунчоза менш калорійна порівняно із звичайною локшиною. Ситна і смачна, вона легко засвоюється організмом, містить цінну клітковину, вітаміни групи в і мінеральні речовини.
Інгредієнти:
2-3 порції
- Китайські сушені чорні деревні гриби, пресовані — 1 кубик ≈ 14 р.
- Курячий бульйон — 1 кубик
- Курячі стегенця — 3 шт.
- Фунчоза — 25 р.
- Консервовані качани кукурудзи (краще використовувати консервовані пагони бамбука, якщо знайдете) — 1 маленька банка
- Соєвий соус, соус чилі, табаско
- Пряна зелень