Приготування:
1. Пресовані гриби вийняти з упаковки і залити водою на 2 — 3 години.
2. Воду злити, нарізати гриби, видаляючи тверді частинки.
3. Пряну зелень, кріп, петрушку, вимити, очистити, дрібно порізати.
4. У каструлю покласти шматки курки, розкришити туди кубик бульйону, покласти пряну зелень (у нас були кубики бульйону вже з пряною зеленню, тому ми зелень не використовували, але це на ваш розсуд).
5. Налити 1,5 літра води, довести до кипіння, варити близько 1 години.
6. М’ясо вийняти з супу,
7. відокремити від кісток, нарізати шматочками.
8. Скляну локшину покласти в глибоку ємність, залити окропом, потримати 1 хвилину,
9. воду злити,
10. промити під холодною водою.
11. Вийняти 5-6 качанів кукурудзи з банки, дати стекти розсолу.
12. Нарізані гриби покласти в суп, довести до кипіння, варити 5-7 хвилин, опустити локшину, варити ще 3-5 хвилин, покласти м’ясо
- і качани кукурудзи, трохи підігріти, приправити за смаком соєвим соусом і соусом чилі.
Суп розлити по порційних тарілках. На стіл обов’язково поставити соєвий соус і соус чилі, для любителів погостріше.
Зверніть увагу, що ми не використовували сіль. Користуйтеся соєвим соусом для регулювання солоності.
Приємного апетиту!